De vakken op het gebied van de indirecte belastingen van het accent indirecte belastingen kunnen ook in de vorm van contractonderwijs worden gevolgd. Het accent indirecte belastingen biedt een ideale mogelijkheid voor professionals die al in de praktijk werkzaam zijn om hun kennis van de indirecte belastingen te verbreden en te verdiepen. De doelgroep bestaat onder meer uit algemene fiscalisten, civiel juristen en economen die zich willen specialiseren in de indirecte belastingen. Zij kunnen werkzaam zijn bij de belastingdienst, bij een belastingadvieskantoor of als bedrijfsfiscalist werkzaam zijn.

Er kan voor gekozen worden om de vijf vakken op het gebied van indirecte belastingen van het accent te volgen. Het is echter ook mogelijk om één of twee vakken naar keuze te volgen. 

Kosten

Voor medewerkers van Baker & McKenzie, de Belastingdienst, Deloitte, EY, Meijburg & Co, Loyens & Loeff en PwC geldt een speciale regeling. Een beperkt aantal medewerkers kan kosteloos deelnemen aan de vakken van het accent indirecte belastingen. 

De kosten voor het volgen van contractonderwijs verschillen per universiteit. 

Aanmelden

Aanmelden voor één of meerdere vakken van het accent indirecte belastingen of meer informatie inwinnen kan via L. van Beurden.