De inschrijving voor het collegejaar 2021/2022* met startdatum september 2021 is gesloten. Aanmelden voor het accent indirecte belastingen met start in het voorjaarssemester kan al wel en uiterlijk tot 31 december 2021 via het onderstaande aanmeldformulier.

Let op:

  • je dient je daarnaast altijd op reguliere wijze in te schrijven voor de masteropleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie aan je eigen universiteit (MU, TiU, VU of UL). 
  • zodra je aanmelding voor het accent indirect belastingen via deze website is verwerkt, ontvang je een bevestiging en verdere informatie per e-mail (dit kan een aantal dagen duren en kijk voor de zekerheid ook in je spamfolder).
  • de bevestiging van je aanmelding voor het accent indirecte belastingen betekent niet dat je daarmee ook voor de masteropleiding bent ingeschreven.

Voor de vakken die je volgt aan een andere universiteit dan die waaraan je bent ingeschreven, dien je als bijvakstudent aan de betreffende universiteit(en) aangemeld te worden. Deze aanmelding wordt centraal gecoördineerd. Voor aanvang van een vak ontvang je hierover nadere informatie (o.a. welke acties je zelf nog moet nemen). Heb je geen email ontvangen? Neem dan even contact op met: accentindirect@tilburguniversity.edu

Aanmeld gegevens

 

Verificatie